Du vet väl att vi har utkörning av sallader, buffeér, smörgåstårtor, wraps osv!?

Den senaste tiden har vår hälsobuffé haft ett uppsving och vi tycker att det är jätteroligt att så många företag väljer just det till sin personal! Härligt Göteborg!

Nedan kommer ett axplock på det som vi levererar i fall du behöver inspiration till nästa mötestillfälle!  Såklart kan du också kika in under de andra flikarna för att se vad som finns att välja mellan. Vill du ha catering utanför Göteborg så mejla oss för kostnadsförslag.

Medelhavsbuffé 129kr / pers

Pastasallad med soltorkade tomater, grönsallad med fetaost, tomat och mozzarellasallad, kolgrillad svensk kyckling, melon med serranoskinka, , tzatziki, ekologiska kalamataoliver, bröd och smör

Hälsobuffé  139kr/pers

Quinoasallad med marinerade champinjoner och rödlök, kolgrillad svensk kyckling, råkostsallad i en underbar gremolata, kalkon, mozzarellasallad, fruktfat, rödbetshummus, rawfoodboll med kokos.

Landgång 89kr/pers

Räkor, ägg, lax, kalkon, ost, skinka, köttbullar, rödbetssallad, frukt och grönt

För mer inspiration sallad och wraps klicka här

Vi har catering inom hela göteborg. Mejla eller ring in din beställning tel 073-6562213. Vi samarbetar även med aptit.se och hungrig.se om det är så att man endast vill beställa för några personer.

Comment