JULBUFFÉ

Comment

JULBUFFÉ

Såklart vi ska ha massa olika bufféer på menyn! Vi vill ju gärna arbeta säsongsbetonat med våra råvaror så vad passar inte bättre än med en JULIG buffé!?

Den ligger under vår cateringflik men orkar du inte kika in där så kan vi berätta att den självklart består av julskinka, råkostsallad med rödkål, ägghalvor, hemmagjord rödbetssallad, köttbullssnittar och lite till!

En kall buffé som står sig länge! Är du sugen på att bjuda kollegorna/vännerna/föreningen eller kanske släkten på denna eller kanske en lite mer hälsosam julbuffé så löser vi det också såklart!

Vi anpassar oss efter ditt önskemål!

Idag hade vi äran att göra en buffé med snittar! Grymt roligt att få vara kreativa tycker vi!

God jul önskar Linda och Sara!

 

Comment

2 NYA GRANNAR!

Comment

2 NYA GRANNAR!

Nu händer det grejer i området vill jag lova! Som de flest av er redan vet så växer Kvillebäcken så det knakar!! Vi har därför fått två nya grannar som är perfekta motpoler! ;)

Friskis&Svettis flyttar in på andra sidan gatan och Greens for you kommer självklart att ha ett trevligt samarbete och erbjuda bra mat till alla hurtiga medlemmar!

Ännu närmare, nämligen i Kville Saluhall kommer det även att öppna ett bageri/konditori!!!! Äntligen! Eller.... det kommer bli farligt...SEX gånger har dem vunnit GPs semletest...farligt farligt.. men hääärligt härligt! ;)

I december slår dem upp portarna! :)

Over and out!

Comment

Soppa + Wraps = SANT

Comment

Soppa + Wraps = SANT

Nu kan du även få en grönsakswrap med fetaost till din soppa!

Denna vecka bjuder vi på grönsakssoppa med chili och vitlök!

39 kr för soppan, 69kr för soppa + wrap.

Varmt välkomna in!

/Sara och Linda Greens for you

Comment

Veckans soppa

Comment

Veckans soppa

Denna vecka serverar vi en pumpasoppa med potatis och kokosmjölk i sann "halloweenanda"

39kr i vanlig ordning ;)

Varmt välkomna!

Comment

Billig soppa!

Comment

Billig soppa!

Från och med nästa vecka kommer vi erbjuda lite fler varma alternativ!

Veckans soppa finns i baren för endast 39kr och självklart får du en liten sidosallad för ytterligare sex kronor. Som vanligt har vi dagens sallad mellan 11.00-14.00 där dryck och kaffe ingår, men nu kan du även välja att ta en halv sallad och en halv soppa! #winning! (Endast vardagar.)

Självklart kickar vi igång soppveckan men en god grönsakssoppa!

Kram Salladsbarsdamerna!

Comment

Catering NY hälsobuffé!

Comment

Catering NY hälsobuffé!

Idag har vi experimenterat fram en helt ny buffé!

Vi kallar den hälsobuffén och du hittar den här

I den ingår bland annat en quinoasallad med marinerade champinjoner och rödlök, rawfood bollar och hummus! Vi har även ändrat vår sommarbuffé till en höstigare variant samt lagt till en lite billigare buffé! :)

Ha oss gärna i åtanke om du eller ditt företag behöver mat till kick-offen, mötet, eventet eller kanske familjekalaset! ;)

Varma hälsningar

Linda och Sara

 

Comment

Nykomling på WRAPSmenyn!

Comment

Nykomling på WRAPSmenyn!

Vi hälsar vår kära vän Wraps med biff och champinjonfyllning välkommen in  på vår meny!

Självklart kan inte dessa underbara nudlar och biffen med en asiatisk touch endast finnas som sallad!  Nu har vi den även i våra WRAPS!

Mums säger vi och passar på att önska er alla en ny underbar vecka!

/Sara och Linda

Comment

Succé!

Comment

Succé!

Vilken härlig lördag vi hade! Kul att se så många bekanta ansikten under dagen!

Kville saluhall firade ett år och bjöd på livemusik vid ingången, fantastiska smakprover och bra erbjudanden! Vår dietist var på plats och även Celsius visade upp sina produkter.

Vi bjöd även in våra vänner och leverantörer på brunch för all hjälp som de bistått med under öppningen av Greens for you! Vi hade aldrig klarat det utan er!

Inför jubileet drog vi även igång en tävling! Följ oss på instagram och lägg ditt visitkort varje gång du köper en sallad så har du möjlighet att vinna ett klippkort som är laddat med 10 måltider!(värde 850kr)

Varmt välkommen!

 

 

Comment

Vi firar ett år!!!

Comment

Vi firar ett år!!!

Njae kanske inte vi på Greens for you... men Kville Saluhall firar ett år! :)

Vi gillar kalas så självklart ska även vi fira detta ordentligt! Vår leverantör Celsius kommer och bjuder på smakprover, vi kommer att erbjuda finfina priser, gymkedjan Nordic Wellness kommer att dela ut gratis provträning, vår dietist finns på plats för att svara på dina frågor kring kost, det kommer att delas ut gottepåsar till alla barn, underhållning och massa andra roligheter!

Så varmt välkomna imorgon lördagen 27 september!

(Vi förlänger även dagens festligheter till 18.00 istället för 16.00)

Comment

Lunch på Hisingen!?

Comment

Lunch på Hisingen!?

Efter några soliga dagar så känns det fortfarande som att sommaren är med oss även om höstens färger börjar träda in och vi alla har klivit tillbaka till arbetsplatsen och dragit igång hjärncellerna.

Här i Kville saluhall börjar lunchsällskapen trilla in och det är en otroligt mysig stämning.

Vi på Greens for you har fått fler och fler kunder och det är vi otroligt tacksamma för! Väldigt roligt att ni hjälper till och rekommenderar oss och beställer sallader till möten osv!

Det vissa dock har missat är att man kan äta här på plats! Självklart kan du plocka med dig din sallad i vanlig ordning, men behöver du en lunchoas att andas lite i, så finns det sittplatser både inne och ute i Kville saluhall. OCH är ni ett stort sällskap med hundra hungriga viljor så har vi även en grill och Peruansk mat i huset. Bara att plocka din favorit! :)

I höst kommer vi även att börja med goda soppor som du kan sippa på i höstkylan!

Välkomna in i värmen

önskar Sara och Linda

Greens for you, Kville Saluhall

Comment

kick-off tider!

Comment

kick-off tider!

Vi vågar knappt säga det men det verkar lite som att sommaren lider mot sitt slut och många har börjat jobba igen. När hösten närmar sig så brukar det även vara en hel del sammankomster på arbetsplatser, lag och så vidare, och vi har redan nu fått in ett par bokningar på både bufféer och sallader. (speciellt 30 års kalas och möhippor verkar gilla oss)

MEN vi har utrymme för ännu mer! Så här kommer en liten påminnelse om att vi finns :)

Behöver ni goda sallader på möten eller en fräsch buffé, ha oss gärna i åtanke! :)

Gillar du vår salladsbar så dela gärna hemsidan eller denna länk bland dina vänner, eller varför inte ge oss fina rekommendationer på facebook!?

TACK för att ni stöttar oss!

#motenhälsosamlivsstil

Comment